www.ilewazy.pl - Fotograficzny przelicznik wag
Produkty
Bakalie i nasiona
Mięso, wędliny i dania mięsne
Nabiał i jaja
Napoje
Owoce i ich przetwory
Produkty gotowe
Produkty zbożowe
Ryby i dania rybne
Słodycze i przekąski
Tłuszcze
Warzywa i ich przetwory
Wykonane przez Izabelę
Dziennik
Przelicznik
Porównywarka
Porady
Słownik
O stronie
Lista przebojów
Co, jak i dlaczego ważymy?
Zasady komentowania
Kontakt
Kalkulator
Zaloguj
Zarejestruj
www.ilewazy.pl
»
zważone produkty
Przeglądaj zważone produkty
Produkty z kategorii
Wszystkie kategorie
Bakalie i nasiona
Mięso, wędliny i dania mięsne
Nabiał i jaja
Napoje
Owoce i ich przetwory
Produkty gotowe
Produkty zbożowe
Ryby i dania rybne
Słodycze i przekąski
Tłuszcze
Warzywa i ich przetwory
Wykonane przez Izabelę
posortowane wg
nazwa
data ważenia
energia (kcal)
białko
tłuszcz
węglowodany
błonnik
sól
cukry proste
komentarze
rosnąco
malejąco
jednostka produktu
[wszystkie jednostki]
Porcja
Sztuka
Garść
Łyżka
Kromka
Szklanka
Plaster
Łyżeczka
Energia:
Białko:
Tłuszcz:
Węglowodany:
Cukry proste:
Błonnik:
Sól:
zawsze pokazuj wartosci odżywcze
wartości odżywcze dla
porcji ze zdjęcia
dla 100g
Szukaj
opcje
«
120
121
122
123
124
125
126
»
Lista produktów
0
dla
70 g
239 kcal
B: 19,6 g
T: 4,2 g
W: 22,4 g
C: b.d.
Bł: b.d.
S: b.d.
kalk.
Szklanka nieaktywnych płatków drożdżowych
3
dla
105 g
140 kcal
B: 5,7 g
T: 0,7 g
W: 29,5 g
C: b.d.
Bł: b.d.
S: b.d.
kalk.
Szklanka ugotowanego 5 jajecznego pełnoziarnistego makaronu orkiszowego Falbanka
2
dla
55 g
190 kcal
B: 7,7 g
T: 1,0 g
W: 40,2 g
C: b.d.
Bł: b.d.
S: b.d.
kalk.
Szklanka 5 jajecznego pełnoziarnistego makaronu orkiszowego Falbanka
29
dla
50 g
193 kcal
B: 5,3 g
T: 2,6 g
W: 34,9 g
C: b.d.
Bł: 4,3 g
S: b.d.
kalk.
Szklanka płatków Nestle Cheerios Oats z cynamonem
0
dla
7 g
27 kcal
B: 0,7 g
T: 0,4 g
W: 4,9 g
C: b.d.
Bł: 0,6 g
S: b.d.
kalk.
Łyżka płatków Nestle Cheerios Oats z cynamonem
0
dla
40 g
154 kcal
B: 4,2 g
T: 2,1 g
W: 27,9 g
C: b.d.
Bł: 3,4 g
S: b.d.
kalk.
Porcja płatków Nestle Cheerios Oats z cynamonem
2
dla
150 g
360 kcal
B: 0,0 g
T: 0,0 g
W: 149,3 g
C: b.d.
Bł: b.d.
S: b.d.
kalk.
Szklanka cukru pudru brzozowego - ksylitolu
0
dla
10 g
24 kcal
B: 0,0 g
T: 0,0 g
W: 10,0 g
C: b.d.
Bł: b.d.
S: b.d.
kalk.
Łyżka cukru pudru brzozowego - ksylitolu
0
dla
5 g
12 kcal
B: 0,0 g
T: 0,0 g
W: 5,0 g
C: b.d.
Bł: b.d.
S: b.d.
kalk.
Łyżeczka cukru pudru brzozowego - ksylitolu
2
dla
185 g
157 kcal
B: 12,8 g
T: 1,5 g
W: 23,1 g
C: b.d.
Bł: 11,1 g
S: b.d.
kalk.
Szklanka mixu konserwowych nasion roślin strączkowych
2
dla
20 g
17 kcal
B: 1,4 g
T: 0,2 g
W: 2,5 g
C: b.d.
Bł: 1,2 g
S: b.d.
kalk.
Łyżka mixu konserwowych nasion roślin strączkowych
7
dla
20 g
66 kcal
B: 1,0 g
T: 0,0 g
W: 15,1 g
C: b.d.
Bł: b.d.
S: b.d.
kalk.
5 żelków owocowych Śmiejżelki nimm2 Sokki jogurtowe
0
dla
4 g
13 kcal
B: 0,2 g
T: 0,0 g
W: 3,0 g
C: b.d.
Bł: b.d.
S: b.d.
kalk.
Żelek owocowy Śmiejżelki nimm2 Sokki jogurtowe
6
dla
15 g
52 kcal
B: 0,9 g
T: 0,0 g
W: 11,2 g
C: 10,3 g
Bł: 1,8 g
S: 0,0 g
kalk.
Garść suszonych chipsów z brzoskwini Crispy natural
7
dla
215 g
742 kcal
B: 32,3 g
T: 14,0 g
W: 105,4 g
C: 1,1 g
Bł: 32,3 g
S: 0,4 g
kalk.
Szklanka ziaren canihua
0
dla
10 g
35 kcal
B: 1,5 g
T: 0,7 g
W: 4,9 g
C: 0,1 g
Bł: 1,5 g
S: 0,0 g
kalk.
Łyżka ziaren canihua
«
120
121
122
123
124
125
126
»
1953 - 1968 z 5616