Bułka proteinowa o wysokiej zawartości błonnika, obniżonej wartości energetycznej i obniżonej zawartości węglowodanów waży 50 g.
100g | na zdjęciu (50 g) | |
---|---|---|
Energia | 221 kcal | 111 kcal |
Białko | 30,0 g | 15,0 g |
Tłuszcz | 9,0 g | 4,5 g |
Węglowodany | 5,0 g | 2,5 g |
Błonnik | 19,0 g | 9,5 g |
Bułka proteinowa kalorie w 100g: 221kcal
Zobacz więcej: bułka 50g proteinowa wysokobiałkowa niskowęglowodanowa
Ostatnia aktualizacja: 2016.05.09
Ważenie dodano: 2014.02.03 w kategorii Produkty zbożowe
Dzienne zapotrzebowanie
Porcja ze zdjęcia
dla 2000 kcal
pokaż dla mojego zapotrzebowania
Skład: | skład: izolat białka sojowego, białko groszkowe, gluten pszenny, białka mleka, błonnik pszenny, oliwa ekstra virgin, naturalne drożdże, sól. Alergeny: produkt zawiera gluten, soję i mleko. W zakładzie przetwarzane są orzechy i nasiona. Środek spożywczy specjalnego przeznaczenia żywieniowego dla osób przestrzegających diety niskowęglowodanowej i/lub wysokobiałkowej. |
Producent: | Food Italy |
Oceń smak i właściwości produktu. Podziel się ciekawym przepisem, napisz jak wykorzystujesz go w kuchni. Jeśli produkt jest dla Ciebie nowością nie krępuj się pytać o sposób przyrządzania czy dostępność.
Możesz dodać komentarz jako niezalogowany lub zaloguj się albo zarejestuj aby w pełni korzystać z ileważy.pl