Kabanos wieprzowy w bułce pszennej

Kabanos wieprzowy (43%) w bułce pszennej

Kabanos wieprzowy w bułce pszennej waży 52 g.

  100g na zdjęciu (52 g)
Energia 405 kcal 211 kcal
Białko 16,0 g 8,3 g
Tłuszcz 24,0 g 12,5 g
Kwasy tłuszczowe nasycone 11,0 g 5,7 g
Węglowodany 30,0 g 15,6 g
Cukry proste 7,6 g 4,0 g
Błonnik b.d. -
Sól 2,5 g 1,3 g

Kabanos wieprzowy (43%) w bułce pszennej kalorie w 100g: 405kcal

Zobacz więcej: tarczyński kabanos wieprzowy bułka bułka pszenna sztuka 52g

Ostatnia aktualizacja: 2018.03.20

Ważenie dodano: 2018.03.18 w kategorii Mięso, wędliny i dania mięsne

Dzienne zapotrzebowanie

Porcja ze zdjęcia dla 2000 kcal
pokaż dla mojego zapotrzebowania


Skład: mięso wieprzowe, mąka pszenna, olej kokosowy, drożdże, sól, cukier, płatki ziemniaczane, serwatka z mleka, ocet, skrobia kukurydziana, mąka sojowa, przyprawy, aromaty ( w tym aromat dymu wędzarniczego), białko wieprzowe, emulgatory: E471, E481, E472e, stabilizatory: di-, tri-, polifosforany, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, przeciwutleniacze: kwas askorbinowy, askorbinian sodu, izoaskorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu
Informacje: Produkt może zawierać orzechy, seler, gorczycę, sezam, jaja.
Producent: Tarczyński S.A.

Mamy 3 opinie na temat ważenia - napisz własną

  • Cos w klimacie angkelskiego sausge roll czyli kielbaski/parowki w ciescie, za ktorym nie przepadam. Tego pewnie tez bym nie polubila. Sklad tez nie zacheca choc czasem lubie dobrego kabanosa chrupac.
  • aya_________ 2018/03/20 01:22
    kiedys to zjadlam. Zaluje do dzis, posmak tej chemicznej buly utrzymywal sie dlugo po spozyciu, chociaz nie wiem do konca czy to kwestia miesa, "pieczywa" czy spozycia jednoczesnie dwoch wyzej wymienionych elementow skladowych..nie polecam :/
  • Barbara[autor ilewazy.pl] 2018/03/20 08:23
    Ja też dałam radę spróbować tylko gryza. Mam wrażenie, że to kwestia pieczywa. Sam produkt nie wygląda apetycznie i odrzuca w zasadzie od początku.

Dodaj komentarz na temat ważenia

Oceń smak i właściwości produktu. Podziel się ciekawym przepisem, napisz jak wykorzystujesz go w kuchni. Jeśli produkt jest dla Ciebie nowością nie krępuj się pytać o sposób przyrządzania czy dostępność.

Możesz dodać komentarz jako niezalogowany lub zaloguj się albo zarejestuj aby w pełni korzystać z ileważy.pl

Zobacz jakie są zalety rejestracji przy komentowaniu

Jakie są zalety rejestracji przy komentowaniu?

  • powiąż komentarze z Twoim kontem użytkownika
  • nie czekaj na moderację komentarzy
  • zarezerwuj swój podpis / pseudonim
  • podstawowe konto jest darmowe a rejestracja trwa ok. minutę