Kromka chrupkiego pieczywa oliwkowego

Pieczywo chrupkie oliwkowe

Kromka chrupkiego pszennego pieczywa oliwkowego waży 5 g.

  100g na zdjęciu (5 g)
Energia 389 kcal 19 kcal
Białko 11,0 g 0,6 g
Tłuszcz 5,0 g 0,3 g
Węglowodany 72,0 g 3,6 g
Błonnik 6,8 g 0,3 g

Pieczywo chrupkie oliwkowe kalorie w 100g: 389kcal

Zobacz więcej: kromka chrupkie pszenne oliwkowe pieczywo 5g

Ostatnia aktualizacja: 2018.12.22

Ważenie dodano: 2015.07.28 w kategorii Produkty zbożowe

Dzienne zapotrzebowanie

Porcja ze zdjęcia dla 2000 kcal
pokaż dla mojego zapotrzebowania


Skład: mąka pszenna, otręby pszenne, oliwka 4,8% (oliwka zielona, sól), olej rzepakowy, przyprawa, substancja spulchniająca: węglany amonu, sól morska, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Informacje: Zawiera gluten.
Producent: Sante A Kowalski Sp. j.

Mamy 5 opinii na temat ważenia - napisz własną

  • Sante ma po prostu genialne produkty :-)
  • Jadłam pomidorowe i według mnie jest naprawdę dobre :) Zwłaszcza z serem i świeżym pomidorem... mniam ;)
  • Skład jest niezły, jak gdzieś trafię w sklepie to spróbuję.
    @Darsi "Zwłaszcza z serem i świeżym pomidorem"
    Również lubię deski w takim zestawie, zazwyczaj używam serek topiony a optymalnie bieluch, robię przekładańca z 3 kromek + przyprawy, a na wierzch świeży pomidorek :)
  • Pewnie coś jak paluszki chlebowe z oliwą z oliwek
  • Uwielbiam tak wspaniale chrupią a skład bardzo przyzwoity :-) . Ostatnio najczęściej jadam razowe , Wasa przy nich się chowa , ich deski nie są tak smaczne . Oprócz tego to bardzo dobry zamiennik krakersów , nie są tak słone i słodkie , mają znacznie mniej kalorii a też chrupią jak chole_a :-0 . Wcześniej nim poznałem te deski , to korzystałem z krakersów posmarowanych masłem lub śmietaną jako podkład pod kawior a teraz z nich korzystam , świetnie się z nim komponują :-) .

Dodaj komentarz na temat ważenia

Oceń smak i właściwości produktu. Podziel się ciekawym przepisem, napisz jak wykorzystujesz go w kuchni. Jeśli produkt jest dla Ciebie nowością nie krępuj się pytać o sposób przyrządzania czy dostępność.

Możesz dodać komentarz jako niezalogowany lub zaloguj się albo zarejestuj aby w pełni korzystać z ileważy.pl

Zobacz jakie są zalety rejestracji przy komentowaniu

Jakie są zalety rejestracji przy komentowaniu?

  • powiąż komentarze z Twoim kontem użytkownika
  • nie czekaj na moderację komentarzy
  • zarezerwuj swój podpis / pseudonim
  • podstawowe konto jest darmowe a rejestracja trwa ok. minutę