Plaster sera Gouda zielone pesto

Ser Gouda zielone pesto

Plaster sera Gouda zielone pesto waży 20 g.

  100g na zdjęciu (20 g)
Energia 380 kcal 76 kcal
Białko 22,9 g 4,6 g
Tłuszcz 32,1 g 6,4 g
Węglowodany 0,0 g 0,0 g
Błonnik 0,0 g 0,0 g

Ser Gouda zielone pesto kalorie w 100g: 380kcal

Zobacz więcej: plaster ser gouda sztuka 20g zielony bazylia pesto

Ostatnia aktualizacja: 2014.01.31

Ważenie dodano: 2013.05.19 w kategorii Nabiał i jaja

Dzienne zapotrzebowanie

Porcja ze zdjęcia dla 2000 kcal
pokaż dla mojego zapotrzebowania


Skład: pasteryzowane mleko krowie, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, bazylia (2,1 %), czosnek (0,4 %), podpuszczka mikrobiologiczna, substancja konserwująca (azotan sodu), barwniki (kompleksy miedziowe chlorofili i chlorofilin, kurkumina).
Producent: Holandia

Mamy 11 opinii na temat ważenia - napisz własną

  • o rany, jak można to jeść :D zielone pesto he he dobre przeciez tam jest taki malutki procencik bazylii a kolor uzyskany sztcznie barwnikami :(
  • smaczny i fajny na jakąś imprezę itp ;) dobry jest też czerwony - paprykowy
  • czerwony nie jest paprykowy, tylko z pomidorowym pesto
  • Ja kojarze, że w almie jest taki mocno zielony pesto. Tylko cena powalająca, ale całkiem całkiem.
  • i gdzie tu to "pesto"
  • ten czerwony tak mnie rozczarował, wyglądał pięknie a smakował...jak bardzo słabej jakości ser topiony w plastach. Coś okropnego
  • Jak dla mnie ser powinien być żółty, po co udziwniać ?
  • Na ogół uwielbiam takie sery ( mój ulubiony to Bursztyn ) ale ten jest naprawdę niesmaczny
  • @hokkaido ten który jadłam zdecydowanie miał smak papryki nie pomidorów :)
  • Zdziwiło mnie tak dużo niepochlebnych komentarzy. Ja bardzo go lubię, choć zbyt często bym go jeść nie mogła chyba. Ma bardzo charakterystyczny smak. Cóż cena też nie pozwala na częste kupowanie...
  • pyyyszny! Ten czerwony mi nie smakuje. Tylko dlaczego jego cena jaką można trafić najtaniej to 55 zl/kg ;/

Dodaj komentarz na temat ważenia

Oceń smak i właściwości produktu. Podziel się ciekawym przepisem, napisz jak wykorzystujesz go w kuchni. Jeśli produkt jest dla Ciebie nowością nie krępuj się pytać o sposób przyrządzania czy dostępność.

Możesz dodać komentarz jako niezalogowany lub zaloguj się albo zarejestuj aby w pełni korzystać z ileważy.pl

Zobacz jakie są zalety rejestracji przy komentowaniu

Jakie są zalety rejestracji przy komentowaniu?

  • powiąż komentarze z Twoim kontem użytkownika
  • nie czekaj na moderację komentarzy
  • zarezerwuj swój podpis / pseudonim
  • podstawowe konto jest darmowe a rejestracja trwa ok. minutę