Porcja golonki wieprzowej gotowana metodą sous vide

Golonka wieprzowa gotowana metodą sous vide

Porcja golonki wieprzowej gotowana metodą sous vide waży 670 g. Mięso ważyło 550 g.

  100g na zdjęciu (670 g)
Energia 121 kcal 811 kcal
Białko 18,0 g 120,6 g
Tłuszcz 5,4 g 36,2 g
Kwasy tłuszczowe nasycone 2,0 g 13,4 g
Węglowodany 0,5 g 3,4 g
Cukry proste 0,5 g 3,4 g
Błonnik b.d. -
Sól 1,6 g 10,7 g

Golonka wieprzowa gotowana metodą sous vide kalorie w 100g: 121kcal

Zobacz więcej: porcja golonka wieprzowa gotowana sous vide 670g

Ostatnia aktualizacja: 2017.06.20

Ważenie dodano: 2017.06.20 w kategorii Mięso, wędliny i dania mięsne

Dzienne zapotrzebowanie

Porcja ze zdjęcia dla 2000 kcal
pokaż dla mojego zapotrzebowania


Skład: 83% golonka wieprzowa bez kości i skóry, woda, sól, glukoza, przyprawy.
Informacje: Gotowana przez 5 godzin w temperaturze 85C. Należy upiec w piekarniku (30 minut; 230C). Produkt może zawierać: gluten, jaja, soję, mleko, laktozę z mleka, seler, gorczycę.
Producent: Animex Foods Sp. z o.o. sp.k.

Mamy 1 opinia na temat ważenia - napisz własną

  • Sam sobie takie golonki gotuję w wolnowarze przez osiem godzin , rozplywają się w ustach , do tego bez jakiegokolwiek cukru :-) .

Dodaj komentarz na temat ważenia

Oceń smak i właściwości produktu. Podziel się ciekawym przepisem, napisz jak wykorzystujesz go w kuchni. Jeśli produkt jest dla Ciebie nowością nie krępuj się pytać o sposób przyrządzania czy dostępność.

Możesz dodać komentarz jako niezalogowany lub zaloguj się albo zarejestuj aby w pełni korzystać z ileważy.pl

Zobacz jakie są zalety rejestracji przy komentowaniu

Jakie są zalety rejestracji przy komentowaniu?

  • powiąż komentarze z Twoim kontem użytkownika
  • nie czekaj na moderację komentarzy
  • zarezerwuj swój podpis / pseudonim
  • podstawowe konto jest darmowe a rejestracja trwa ok. minutę