Porcja makaronu Vermicelli z fasoli mung po przygotowaniu waży 250 g. (Przed przygotowaniem ważył 100 g).
100g | na zdjęciu (250 g) | |
---|---|---|
Energia | 142 kcal | 355 kcal |
Białko | 10,0 g | 25,0 g |
Tłuszcz | 0,6 g | 1,5 g |
Węglowodany | 23,6 g | 59,0 g |
Błonnik | b.d. | - |
Makaron Vermicelli z fasoli mung po przygotowaniu kalorie w 100g: 142kcal
Zobacz więcej: porcja makaron 250g fasola mung Vermicelli po przygotowaniu
Ostatnia aktualizacja: 2014.02.01
Ważenie dodano: 2014.01.31 w kategorii Produkty gotowe
Dzienne zapotrzebowanie
Porcja ze zdjęcia
dla 2000 kcal
pokaż dla mojego zapotrzebowania
Skład: | fasola mung 65 %, fasola, woda. Przygotowanie wg zaleceń producenta: "Namocz makaron w zimnej wodzie - 10 minut, następnie włóż do wrzącej wody - 5 sekund. Opłucz dokładnie w zimnej wodzie i odsącz". |
Oceń smak i właściwości produktu. Podziel się ciekawym przepisem, napisz jak wykorzystujesz go w kuchni. Jeśli produkt jest dla Ciebie nowością nie krępuj się pytać o sposób przyrządzania czy dostępność.
Możesz dodać komentarz jako niezalogowany lub zaloguj się albo zarejestuj aby w pełni korzystać z ileważy.pl