100g | na zdjęciu (50 g) | |
---|---|---|
Energia | 229 kcal | 115 kcal |
Białko | 30,0 g | 15,0 g |
Tłuszcz | 1,0 g | 0,5 g |
Węglowodany | 25,0 g | 12,5 g |
Błonnik | 30,0 g | 15,0 g |
Makaron spaghetti niskowęglowodanowy z dodatkiem psyllium kalorie w 100g: 229kcal
Zobacz więcej: porcja 50g niskowęglowodanowy makaron psyllium spaghetti
Ostatnia aktualizacja: 2014.03.17
Ważenie dodano: 2014.03.16 w kategorii Produkty gotowe
Dzienne zapotrzebowanie
Porcja ze zdjęcia
dla 2000 kcal
pokaż dla mojego zapotrzebowania
Skład: | izolat białka sojowego, albumina (z jaj kurzych), gluten pszenny, mąka pszenna, błonnik pszenny, stabilizator: guma guar; psyllium, woda. Alergeny: produkt zawiera soję, gluten, jaja i pszenicę. W zakładzie przetwarzane są mleko i orzechy. |
Producent: | FOODITALIA |
Marka: | CiaoCarb |
Oceń smak i właściwości produktu. Podziel się ciekawym przepisem, napisz jak wykorzystujesz go w kuchni. Jeśli produkt jest dla Ciebie nowością nie krępuj się pytać o sposób przyrządzania czy dostępność.
Możesz dodać komentarz jako niezalogowany lub zaloguj się albo zarejestuj aby w pełni korzystać z ileważy.pl