Porcja pieczonej golonki wieprzowej - przygotowanej metodą sous vide

Golonka wieprzowa pieczona - przygotowana metodą sous vide

Porcja pieczonej golonki wieprzowej - przygotowanej metodą sous vide waży 590 g. Mięso waży 370 g.

  100g na zdjęciu (590 g)
Energia 137 kcal 808 kcal
Białko 20,4 g 120,4 g
Tłuszcz 6,1 g 36,0 g
Kwasy tłuszczowe nasycone 2,3 g 13,6 g
Węglowodany 0,6 g 3,5 g
Cukry proste 0,6 g 3,5 g
Błonnik b.d. -
Sól 1,8 g 10,6 g

Golonka wieprzowa pieczona - przygotowana metodą sous vide kalorie w 100g: 137kcal

Zobacz więcej: porcja pieczona golonka wieprzowa sous vide 590g

Ostatnia aktualizacja: 2017.07.27

Ważenie dodano: 2017.06.21 w kategorii Mięso, wędliny i dania mięsne

Dzienne zapotrzebowanie

Porcja ze zdjęcia dla 2000 kcal
pokaż dla mojego zapotrzebowania


Skład: 83% golonka wieprzowa bez kości i skóry, woda, sól, glukoza, przyprawy.
Informacje: Produkt może zawierać: gluten, jaja, soję, mleko, laktozę z mleka, seler, gorczycę. Gotowana przez 5 godzin w temperaturze 85C, następnie pieczona w piekarniku (30 minut; 230C).
Producent: Animex Foods Sp. z o.o. sp.k.

Mamy 2 opinie na temat ważenia - napisz własną

Dodaj komentarz na temat ważenia

Oceń smak i właściwości produktu. Podziel się ciekawym przepisem, napisz jak wykorzystujesz go w kuchni. Jeśli produkt jest dla Ciebie nowością nie krępuj się pytać o sposób przyrządzania czy dostępność.

Możesz dodać komentarz jako niezalogowany lub zaloguj się albo zarejestuj aby w pełni korzystać z ileważy.pl

Zobacz jakie są zalety rejestracji przy komentowaniu

Jakie są zalety rejestracji przy komentowaniu?

  • powiąż komentarze z Twoim kontem użytkownika
  • nie czekaj na moderację komentarzy
  • zarezerwuj swój podpis / pseudonim
  • podstawowe konto jest darmowe a rejestracja trwa ok. minutę