Łodyga (na zdjęciu przepołowiona) rabarbaru waży 140 g. Warzywo pozbawione części niejadalnych waży 110 g.
100g | na zdjęciu (110 g) | |
---|---|---|
Energia | 15 kcal | 17 kcal |
Białko | 0,5 g | 0,6 g |
Tłuszcz | 0,1 g | 0,1 g |
Węglowodany | 1,4 g | 1,5 g |
Błonnik | 3,2 g | 3,5 g |
Sól | 0,0 g | 0,0 g |
Rabarbar kalorie w 100g: 15kcal
Zobacz więcej: sztuka 140g łodyga rabarbar
Ostatnia aktualizacja: 2023.05.15
Ważenie dodano: 2023.05.15 w kategorii Warzywa i ich przetwory
Dzienne zapotrzebowanie
Porcja ze zdjęcia
dla 2000 kcal
pokaż dla mojego zapotrzebowania
Oceń smak i właściwości produktu. Podziel się ciekawym przepisem, napisz jak wykorzystujesz go w kuchni. Jeśli produkt jest dla Ciebie nowością nie krępuj się pytać o sposób przyrządzania czy dostępność.
Możesz dodać komentarz jako niezalogowany lub zaloguj się albo zarejestuj aby w pełni korzystać z ileważy.pl