www.ilewazy.pl - Fotograficzny przelicznik wag
Produkty
Bakalie i nasiona
Mięso, wędliny i dania mięsne
Nabiał i jaja
Napoje
Owoce i ich przetwory
Produkty gotowe
Produkty zbożowe
Ryby i dania rybne
Słodycze i przekąski
Tłuszcze
Warzywa i ich przetwory
Wykonane przez Izabelę
Dziennik
Przelicznik
Porównywarka
Porady
Słownik
O stronie
Lista przebojów
Co, jak i dlaczego ważymy?
Zasady komentowania
Kontakt
Kalkulator
Zaloguj
Zarejestruj
www.ilewazy.pl
»
zważone produkty
Przeglądaj zważone produkty
Produkty z kategorii
Wszystkie kategorie
Bakalie i nasiona
Mięso, wędliny i dania mięsne
Nabiał i jaja
Napoje
Owoce i ich przetwory
Produkty gotowe
Produkty zbożowe
Ryby i dania rybne
Słodycze i przekąski
Tłuszcze
Warzywa i ich przetwory
Wykonane przez Izabelę
posortowane wg
nazwa
data ważenia
energia (kcal)
białko
tłuszcz
węglowodany
błonnik
sól
cukry proste
komentarze
rosnąco
malejąco
jednostka produktu
[wszystkie jednostki]
Porcja
Sztuka
Garść
Łyżka
Kromka
Szklanka
Plaster
Łyżeczka
Energia:
Białko:
Tłuszcz:
Węglowodany:
Cukry proste:
Błonnik:
Sól:
zawsze pokazuj wartosci odżywcze
wartości odżywcze dla
porcji ze zdjęcia
dla 100g
Szukaj
opcje
«
2
3
4
5
6
7
8
»
Lista produktów
0
dla
450 g
293 kcal
B: 6,8 g
T: 16,7 g
W: 26,1 g
C: 4,0 g
Bł: 6,3 g
S: 3,9 g
kalk.
Porcja kremu dyniowego z pestkami dyni
42
dla
20 g
7 kcal
B: 0,7 g
T: 0,1 g
W: 0,5 g
C: b.d.
Bł: 0,8 g
S: 0,0 g
kalk.
Garść jarmużu
6
dla
1560 g
484 kcal
B: 10,0 g
T: 8,9 g
W: 107,8 g
C: 43,1 g
Bł: 23,4 g
S: 0,6 g
kalk.
Dynia makaronowa
58
dla
110 g
319 kcal
B: 3,0 g
T: 14,9 g
W: 44,3 g
C: b.d.
Bł: 1,8 g
S: b.d.
kalk.
Kawałek szarlotki
15
dla
40 g
17 kcal
B: 0,8 g
T: 0,3 g
W: 2,4 g
C: b.d.
Bł: 1,3 g
S: b.d.
kalk.
Garść opieniek
27
dla
500 g
285 kcal
B: 2,0 g
T: 0,5 g
W: 76,5 g
C: b.d.
Bł: 9,5 g
S: 0,0 g
kalk.
Pigwa
2
dla
1450 g
479 kcal
B: 18,8 g
T: 4,4 g
W: 71,1 g
C: b.d.
Bł: 40,6 g
S: 0,1 g
kalk.
Dynia zielona Muscat
11
dla
70 g
50 kcal
B: 0,4 g
T: 0,1 g
W: 11,3 g
C: b.d.
Bł: 1,1 g
S: 0,0 g
kalk.
Kiść drobnych winogron
15
dla
60 g
19 kcal
B: 0,9 g
T: 0,3 g
W: 4,1 g
C: b.d.
Bł: 2,3 g
S: b.d.
kalk.
Garść kurek
35
dla
230 g
74 kcal
B: 3,0 g
T: 1,2 g
W: 10,6 g
C: b.d.
Bł: 4,6 g
S: 0,0 g
kalk.
Duża papryka czerwona
26
dla
120 g
55 kcal
B: 1,3 g
T: 0,2 g
W: 7,3 g
C: b.d.
Bł: 9,2 g
S: 0,0 g
kalk.
Szklanka czerwonych porzeczek
25
dla
230 g
214 kcal
B: 6,0 g
T: 13,1 g
W: 26,0 g
C: b.d.
Bł: 8,1 g
S: b.d.
kalk.
Porcja fasolki szparagowej
16
dla
50 g
23 kcal
B: 0,4 g
T: 0,1 g
W: 4,4 g
C: b.d.
Bł: 1,5 g
S: 0,0 g
kalk.
Garść agrestu
7
dla
50 g
26 kcal
B: 0,4 g
T: 0,3 g
W: 4,5 g
C: b.d.
Bł: 1,6 g
S: 0,0 g
kalk.
Garść jagód
90
dla
80 g
50 kcal
B: 0,8 g
T: 0,2 g
W: 10,6 g
C: b.d.
Bł: 1,0 g
S: 0,0 g
kalk.
Garść czereśni
20
dla
280 g
73 kcal
B: 5,9 g
T: 1,4 g
W: 3,1 g
C: b.d.
Bł: 12,3 g
S: 0,4 g
kalk.
Pęczek botwinki
«
2
3
4
5
6
7
8
»
65 - 80 z 5616